Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min kompis, som jag ville uppmuntra! innehåller några privata saker, som du tyvärr inte kommer att förstå...men jag hoppas du gillar den ändå!lämna kommentar.....o förslag på ev förbättring!


amazing


glöm all din sorg för en stund
gå och titta ut genom fönstret
se, vilken underbar dag det är
le, för solen skiner
hör, att fåglarna sjunger för dej
känn våren i luften, värmen

tänk på hur skönt det är att sommmaren är på väg
och att skolan snart är slut
tänk på sommarlov och frihet

tänk på vår underbara klass
hur sköna alla är
tänk på charles\' noob
och matvei\'s wiesel
hur alla får damp inför fysiklektionen
tänk på när lena försöker snacka franska
eller när dagge spelar bitch med solbrillor

kommer du ihåg när jag fick garderobdörren rakt in i facet
för att jag va helt hypnotiserad av Honom?
hur fula vi ser ut när vi kommer ut från dansen?

tänk på hur underbar du själv är
hur bra du ser ut
hur duktig du är
tänk på hur bra du kan dansa
och skratta åt hur trögfattad du kan va ibland
tänk på vårt misslyckade skolk
och hur fint vi sjöng igår
och till slut
tänker du på cacat och cacata...:P




Fri vers av kyara
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-05-10 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kyara