Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komplicerat

Jag stämmer träff nere vid floden
med mina tankar
livet är för komplicerat
mitt huvud går sönder
av frågan
om hur jag ska förhålla mig
till allt som rusar
runt omkring mig
om någon räcker ut en hand
ska jag ta den
och hålla den hårt
så hårt




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-21 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP