Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Untitled

Och hon rörde vid mig
jag går förbi kyrkogården
på jakt efter någon
att prata med
jag kan ännu känna
hennes hand på min arm
en känsla av förlust
tynger mina steg
förföljer mig
kanske kan hon höra mina tankar





Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-26 22:26



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Vemodigt men ack så vackert!
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP