Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen mil

Även när livet
Lägger tusen mil
Mellan oss

Även när verkligheten
Tystar vår ständigt
Pågående dialog

Även när övergivenheten
Gör sig tydligt
Påmind

Även då älskling
Även då är mitt hjärta visst
Av min tacksamhet och kärlek
För de blickar jag har fått
För de fjäderlätta beröringar du skickat min väg
För de trombvirvlande kärleksakter du lotsat mig genom

Även då älskling
Även då är mitt hjärta visst
Av den överväldigande, livslånga kärlek
Jag blivit av nåd fylld med

Inget, absolut inget, kan ändra på detta
För livet
Av livet
Skapar liv
I mig



Till min W




Fri vers av CLang
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-28 19:12



Bookmark and Share


  tidsliv
Vilken oerhört vackert beskrivande text av kärleken till en människa.

"För de fjäderlätta beröringar du skickat min väg "
Älskar den meningen!
2016-08-28
  > Nästa text
< Föregående

CLang
CLang