Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förstå

Förstår inte längre
Om jag eller de
Är förövaren
Om jag eller de
Är offret

Jag förstår inte längre
Om smärtan sitter
Utanpå eller inne
Jag känner mig
Sårad
Allt svider

Jag förstår inte längre
Om jag är tillbaka
I gamla tankar eller
Om allt är nytt

Jag förstår inte längre
Förstår bara inte




Fri vers av Nora Lundberg
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-05 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nora Lundberg