Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravningsbyrån

Jag ser dig utanför
begravningsbyrån
mörker och ljus
ingenting är för evigt
molnen flyr över himlen

Jag minns hur jag satt
i baksätet på en främmande bil
som sladdade våldsamt i gryningen
på en motorväg söder om norr
var det där och då som mitt liv
borde ha tagit slut

Jag minns mer än vad jag vet
att jag har varit med om




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-22 15:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka ord i en text med naken styrka i.
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP