Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta

Jag är ett hjärta
som brister vid minsta beröring
tänker att det är bättre
att skriva än att skrika
jag är som en bomb
fylld av känslor
på gränsen till att brisera
men om hjärtat inte har rätt
då finns jag inte mer




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2016-10-31 12:59



Bookmark and Share


    samole
jag tror på hjärtat
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP