Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsglänta

Jag väljer att gå
över till gatans andra sida
vill inte möta mig själv
ännu en gång
förstår inte varför
jag fortfarande existerar
under denna enda promenad

Jag kan ta ännu ett steg
i någon riktning
jag kan också stå still
i varje ögonblick
ett avgörande

Sedan går jag omkull
i en skogsglänta
söder om drömmarna

Hur många meter långt
är livet?




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-01 20:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så finurligt poetisk-filosofisk text att jag läser den flera gånger med samma känsla av mysterium och förståelse...
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP