Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
060318


Ingen titel

Vi tvivlar på våra drömmar
vågar knappt öppna ögonen och
glömmer bort oss i svarta andetag

jag flyr
som jag alltid gjort
alltid på jakt efter något annat
något mer
- jag springer men mina ben rör sig inte

dagarna upprepas
repriser av redan skrattade skratt
redan gråtna tårar
flimrar förbli mina ögon

mina lungor fylls av tvivel
och andetagen blir korta och ytliga
jag vill så mycket men
luften räcker inte till

jag kan inte röra mig
ni måste ge mig mer plats
mer luft
ni måste
låta mig andas

kvävs av plötsliga minnen från förr
får mig att ifrågasätta livet självt

-

jag springer
men mina ben rör sig inte




Fri vers av Heppz
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-05-14 23:22



Bookmark and Share


  Arte
stora tankar, bra ,fängslande!
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Heppz