Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rast

Var snäll och sök upp mig
jag har gått
för att lyssna på musiken
som ljuder i mitt hjärta

Mina tankar försvinner
famlar i luften
besegrad
jag ger förvirringen
ett ansikte

Livet
är något vi lånar
av slumpen




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2016-11-16 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP