Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var nära att förlora en av mina dåvarande närmaste kompisar i Tsunami katastrofen


Tsunami

Tsunami mer än ett år sen.
Men lika tydligt som igår.
Jag fatta först inte va som hänt.
Men vem gjorde de?
När jag fatta
Frös mitt blod till is.
Jag låg länge framför tv:n
Såg samma nyheter om
Och om igen
Med ändra skillnaden var
dödsiffran som ideligen steg.
Jag var rädd att du dött
Jag varken kunde äta
eller nåt annat.
Jag var helt apatisk .
Utan några få ögonblick
Som jag ägnade åt att be.
När du sedan kom tillbax
var du som förbytt.
Nu har du äntligen
Börjat blivit lik igen
Den person som du en gång var.




Fri vers av emepuma
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-05-15 16:48



Bookmark and Share


    Då jag var fjorton år.
nej men jag har varit där 2 gånger tidigare
2006-05-27

    Då jag var fjorton år.
fin. jag har också skrivit om tsunamin. gå in på mikkan och kolla!!!
den heter thailand
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

emepuma