Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar

Jag sitter på en buss
på väg till ingenstans
ser ljuset i olika fönster
tänker att där skulle jag
kunna ha ett liv

Jag längtar till
det stora och öde fältet
där jag kan vandra omkring
med min irrande blick
och en hunger i steget
eller lägga mig ner
och låta tiden göra
vad den vill med mig




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-21 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP