Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dömd

Alla ni kloka män och kvinnor
som tycks veta hur och varför
allt hänger ihop och fungerar
den här är till er

På natten kryper jag fram
på golvets kalla yta
fläckad av stearin
och otrogna tankar

Förvirring och frågor
är det enda jag kan erbjuda er





Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2016-11-23 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP