Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isolering

Ingenting försvinner
det är jag som gömmer mig
allting finns kvar
det är jag som inte vågar se
varför vet jag aldrig vad jag ska säga
förrän det är för sent

Tiden låter sig inte luras
jag är inte rädd för det som var
innan jag levde

Ett mollackord sjunger i mitt bröst




Bunden vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2016-11-30 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP