Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntrum

Den djupaste sucken av dem alla
ska aldrig vara min
tänker jag samtidigt som
jag lämnar den hållplats
jag en gång trodde var vårt
eviga vilorum

Jag skriver mig allt närmare
den stora katastrofen

Detta är ett väntrum
ett väntrum är detta




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2016-12-03 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP