Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik

Stumhetens rike regerar
på dimmiga gator
i drömmen faller bomber utan ljud
över den stora staden
tystnaden avbryts av
mina hysteriska skrik
efter en mor
som inte längre finns

Du och jag vadar i ett vatten
som rinner åt fel håll






Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-10 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP