Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Suck. Detta är rent desperations skrivande. Jag har tappat bort orden.


De sa till Dig

De sa till dig att
du var fel,
men vad vet de om
verkligheten?

(De lever i en värld
av ouppnåeliga drömmar)

Varför låter du dem slå
så hårt mot
dina åsikter och ditt
hopp om en framtid?

(Fast du vet att de har fel
är det du som viker dig)

Och mitt hjärta gråter
känslor när du ser
ner i marken.
Du är bruten.

(Ditt liv försvann under
ett ögonblick, ett ord.)




Fri vers av Siera
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-05-16 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siera