Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Tusen Och En#5

Tusen och ett andetag
-Varmt varmt varmt som ett fågelbo-
lånade jag av dig i mina nätter av förtvivlan och framtid,
tusen och ett löfte hemifrån!




Fri vers (Fri form) av MinaTusenOchEn
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-09 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinaTusenOchEn
MinaTusenOchEn