Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så långt bort men ändå så nära!!!


Mina Tusen Och En #14 ett sista åk

Tusen och ett andetag

Ena går in,

Andra ut!

Du bor i mina tusen och en berg- och dalbana

För varje gång du kommer mot mig,

försvinner du tusen gånger.

Än närmare

Än längre bort.

Imorgon eller någon dag,

tänker jag stänga in dig

Jag ska hålla igen och aldrig mer andas ut!




Fri vers (Fri form) av MinaTusenOchEn
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-17 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinaTusenOchEn
MinaTusenOchEn