Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Tusen Och En #11 Ugglan har domnats bort


Ugglan har domnats bort!
- draperat i tusen och ett vakuum

Tusen och en stjärndroppe,
- Likt tusen och en kock,
- Med tusen och en slev,
slår honom på skallen!

Dropp! Dropp! Dropp!
Dunk! Dunk! Dunk!







Fri vers (Fri form) av MinaTusenOchEn
Läst 261 gånger
Publicerad 2017-01-10 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinaTusenOchEn
MinaTusenOchEn