Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Moder natur


Observera

En sådan spänning,
alstrar energi inom askgrå moln.

Bakom dalar slungas blixtarna,
inskränker fruktan.

Djup inom tätt skog sprider lågorna
förödelsen som nalkas långsamt.

Åskan ekar från horisonten
vibrationer når benmärgen.

En överlägsen kraft
utom kontroll.




Mathias R.
2024







Fri vers av M.A.J.R
Läst 43 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-06-01 01:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en kraft som förmedlas väl dymedels denna dikt
2024-06-08

  Max Poisé VIP
Under de stunderna inser vi att vi är här på lånad tid. Naturen kommer alltid vinna över oss. Bra skildrat!
2024-06-02
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R