Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjölkchoklad

Jag kraschlandar i din säng
med uppspärrade ögon
är krisen över
jag skingrar molnen
med en kärlek
som smakar mjölkchoklad
jag har gått
uppför alla trapporna
här kan jag bo
med dig och våra tankar
alla dessa människor
är mina vänner




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2017-01-19 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP