Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älSkade

 

 

jag vill hålla en handled nära mitt

känna pulsslag vid var sekund

leda ögat över snårblåsta vidder

därav bara vila en stund.

 

känna melodi i stenkliv som jag går

fånga vätan med tunga från ett blad

kasta mig ut från höga höjder

 

ut över livet, det skulle göra mig glad.

 

jag, jag stapplar illa

över skogliga stigar gångna

söker att med hela hjärtat mitt

lyckorna mina varsamt fånga.

 

dig, dig har jag invid, intill mitt

men det är pulsen som jag saknar

rara, räck mig din hand där vilan råder

 

 

jag vill höra ditt hjärta när jag vaknar.

 

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-21 23:22



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Styrkan i närheten lyser och strålar , fint som bara den.
2017-01-27

  oMareld
Otroligt vacker. Inspirerande
2017-01-22

    Birgersdotter VIP
Lycka vara nära.
2017-01-22

  KYREUS of Sweden
Ömsint äkta.
2017-01-22

  ULJO
Gott kärlekens ljuva värld. Allt gott till er.
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP