Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-02-01 Där du står över allt annat jag vill ha


A4

 

Kan känslor rymmas på ett A4
Eller låter det kanske bara snyggt på pappret?

 

Jag menar:

 

Jag poängterar att du är bra på att bolla idéer och skjuta in egna punkter
Bokstaverar att du ofta väger dina ord - vilket är charmigt
Betonar att du har fin amorbåge
Över dina läppar
Och att vi talar samma språk
När jag formulerar

 

att du är sååå himla sexig!

 

 

 

Om jag säger det svart på vitt
Att du är snygg i varma färger

 

shorts, och jeans
keps och halsduk och
helt spritt språngande naken
eller låter det knäppt,
ska jag dra ett streck över det sista?

 

 

HONEY I DON'T THINK SO

 

 

ska vi räkna ord med eller utan
blanksteg

 

 

och

 

 

 

Kan jag räkna med dig?

 

 

 

"Som pricken över i:et"




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-06 22:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra
2017-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP