Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mål

En man står vid foten
av min säng
han ser på mig
med ett milt leende
när han frågar
är detta levande människor?

Jag strävar efter
att bli en dikt
ett slags vandrande poesi
i mörkret
uppburen av ljus
under en okänd himmel




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-09 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP