Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är mitt enda svar

Det outtalade är sanningens budbärare
som silver i månens sken
ditt ansikte som en ständig påminnelse
om ljuset när det snuddar vid tystnaden
den våldsamma och vackra

Andas in andas ut
lugnt och stilla
budskapet svävar omkring mig
utan att få fäste i mina rörelser
ännu en omöjlighet visar sitt sanna jag
som i slow motion

Kärlek är mitt enda svar
men inte något jag kan ge





Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-13 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP