Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnen

Livets meningslöshet
är samtidigt dess frihet
jag kan göra vad jag vill
vi kan inte göra vad vi vill
jag rymmer många jag

Det fragmentariska försöket
att göra någon annan människa lycklig
hatet sitter i möte med kärleken

Molnen jagar varandra
mot ett slut
som också kan vara en början




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-20 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP