Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag får ingen ordning på mina dagar

Jag hör vindens sus
i mina öron
när jag sitter i min fåtölj
och tänker på städer
jag aldrig kommer att
kunna försvinna i

Tiden är en plats
jag inte kan hitta

En dag ska allt som sker
runt omkring oss fortsätta
men det som är i centrum
ska vara borta

I din blick står det skrivet
bokstäver bygger liv




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-26 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP