Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön från en trottoar

Alla dessa stilla dagar
längs en solvarm trottoar
vad gör jag
när inte själen
vill vara med längre?
jag vet inte åt vilket håll
jag ska gå
inte idag
inte imorgon

Varför är jag så rädd
för livet?
är det någon som hör
min bön?

Är det bara jag
som behöver sätta ord på
det som inte går
att tala om

Andas
lugnt




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-05 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP