Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du?

Jag besöker en gränd
i väntan på ett svar
vad kan jag egentligen veta
om en annan människa?

Minns du den gången
jag skrek att jag ville dö?
mitt rop på hjälp
ekade mellan huskropparna
allting kändes helt omöjligt
var det igår
eller för fem år sedan?

Livet sker i olika hastigheter
det finns så mycket instängd sorg




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-18 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP