Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt leende

Vi har alltid vandrat
och vi kommer att fortsätta
mot horisonten
den ständiga
och undflyende
sanningen

Vi kan aldrig mer mötas
för första gången
även om du och jag
blir nya i varje sekund
ditt leende
är min motor




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-09 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP