Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det verkligen så mycket att säga?

Vad talar alla människor
egentligen om?
finns det verkligen
så mycket att säga?
bakom varje vardaglig gest
finns ett bråddjup
av obesvarade frågor

Aldrig blir det
som jag tänkt mig
gåtan vägrar låta sig lösas

Jag är på insidan
av livet




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-25 17:39



Bookmark and Share


    Taly
bra!
2017-07-25

  Larz Gustafsson VIP
Han som är Vägen, Sanningen och Livet bjöd mig att tala. Jag tror, därför talar jag, som Skriften säger.
2017-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP