Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart och vit

Allting vibrerar
skakar
osäker på allt
jag gör
säger och tänker
vi vi vi
är inte de enda
som älskar

Innan jag levde
var världen svart och vit




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2017-08-12 14:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sedan kom färg-tv.
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP