Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärran från larmet

Nu har jag
skrivit in mig
i ett hörn
igen

Bokstäverna faller
som tårar
på mitt papper

Tecken som andas
av förtvivlan

Mellan orden
öppnar sig plötsligt
ett landskap
dit jag styr mina steg
där finner jag ro

Tiden har små fickor
där jag vill vara
i fred

Fjärran från larmet




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-26 13:43



Bookmark and Share


    Atte Nordin
Tänk att få fly in i diktens land
2017-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP