Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta i tusen bitar

Regnet svider på mina sår
Det gör ont och det vet du
Du vet det men bryr dig inte
Du bryr dig inte hur många sår
du än ger mig

Dom såren kommer aldrig
att läka
Dom såren som skar
mitt hjärta i tusen bitar




Fri vers av Nienya
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-28 10:16



Bookmark and Share


    Camillaa
Bra
2006-12-06

    Silver Uttern
Jag tyckte att denna var bra, inte att den bara skulle få 3 i kritik :D Jag ger dig en femma :3
2006-06-09

  Missi VIP
jag håller med yoyyo. fast första raden var också fin.
2006-05-28

  yoyyo
"Dom såren kommer aldrig
att läka
Dom såren som skar
mitt hjärta i tusen bitar"
gillar de där slutet vilket var snyggt, tror såren kommer läka men det kanske tar ett tag.
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Nienya
Nienya