Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän, det var inte med meningen, jag lovar

Det var inte med meningen...

Vi stod vid en klippa,
Vi tittade ut på det stora havet,
Vi lekte Titanic i vinden

Det var kanske med mening....

Vi gick närmare kanten,
Vi höll varandra i handen,
Vi tittade ner från kanten

Det var nog inte med meningen...

Vi gick bort från kanten,
Vi började att knuffas på skoj,
Vi knuffades bara lite lätt

Det var inte med meningen...

Jag är helt säker på det, trust me...

Jag knuffade henne...

Jag såg henne knuffas mot kanten,
Jag såg henne sträcka ut handen
Där jag så henne falla ner från kanten...

Det var inte med meningen...

Jag såg hennes kropp,
Jag så den krossas,
Jag såg den landa i vattnet,
Jag såg henne... Dö...

Det var inte med meningen... *Gråt*

Eller var det det... ??




Fri vers av Nienya
Läst 589 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-07 18:58



Bookmark and Share


  Little missSunshine
Hela dikten är wow.
Men denna är meningen är WOW "Vi lekte Titanic i vinden"
2008-12-16

  sjörövar_fabbe
Jag är inte bra på att skriva kritik.
Men.
Vilken bild jag fick upp i huvudet.
Jättefint,
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Nienya
Nienya