Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöglob i min hand

Vinterharen blickar upp mot månen. Redan trött på vinterns slask, innan den ens har kommit. Du min själs istapp, som keramikern med lera på sin kavalett du ser mig som ett isblock som du sakta formar efter dina önskemål. Men när våren och värmen kommer, smälter istapparna på mina ögonfransar som tårar av frusna drömmar och jag låter dem resa på sin egna stig där vinterharen skuttar fritt och lämnar stjärnfallet bakom sig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-30 08:49



Bookmark and Share


  danne //
En kort vers men så mycket
som får ens inre av röras av..
Hur en årstids ringar verkar - miljön i relationen anpassas utav klimatets föränderligheten å den snövita haren som med långa skutt låter oss förvinna bort ...
Svarta korp vilken fin skildring ..
2019-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP