Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Is this the blues I am singing?

Det finns ord som åstadkommer mer
de skänker jag till dig
som en gåva i morgonsol
en ny dag skapad för oss
vi med alla våra brister
och förhoppningar om något annat
vi med alla våra lögner
och drömmar om det vackra
som redan finns i vårt inre
omringade av en himmel
är vi ljuset vars låga flämtar
fladdrande viskande berättelser
om alltings omöjlighet




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2017-10-23 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP