Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappar färg och fart

Faller
golvet förflyttar sig
rusar
mot kniven
väntar
på morgonen
som ett ingenting

Försöker formulera en tanke
som verkligen betyder något
du finns i mig
som feber
tyngd

Tystnaden lägger sig
över rummet
mitt liv grånar
tappar färg och fart




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2017-10-25 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP