Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillheten

Så tänker jag mig döden
en viloplats
inför nya strapatser

Jag träffar min far igen
i en dröm
vi pratar som vi alltid gjort
om livet
vad som händer sedan

Nu vet han

Stillheten
andas både sorg och glädje




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-26 08:42



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Nya strapatser. Men ändå som alltid.
Spånar själv på nåt liknande.
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP