Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nollställer

Ett försök att närma mig livet
från ett annat håll
varje dag är en ny övning

Varför har jag tillåtit mig själv
att utföra handlingar
jag nu får lida för

Helvete är något jag skapar själv
med hjälp av mina handlingar

Jag söker min vila
i en bergsskreva
inga funderingar överhuvudtaget
nollställer mig




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-29 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP