Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att följa normen


Saker som ej bör sägas högt

Dags att falla in nu
I ledet som sig bör
Sofistikerad - accepterad
Ända tills jag dör

Jag kan , jag vet
Föra mig med societet
Har alla verktyg men jag tror
Inte alls på det

Kan man leva utanför
Normen men ända passa in
Svaret är nej och det är lag
Bli som alla andra eller försvinn

Har kallat det spel men jag vet nog nu
Det är den verklighet som gäller den må vara sjuk
Där lögn blir till sanning, där dårskap är makt
Svär mig in i eran pakt

Jag ska slava tills jag dör
Jag lovar och svär
Aldrig riva ner ridån
Aldrig vara den jag är
Leva som ni
Jag kommer dit




Bunden vers (Rim) av Mr Inkognito
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-10 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito