Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den eviga cirkeln

DUNK dunkdunk DUNK
Min mor och jag är i takt
Lugn

Dunkitidunkitidunkdunk
Fart skri känslor i kaos
Swoch
Luft

Dunk...Dunk...Dunk
Så ensam är jag
i denna värld
avskuren från
trygghetens barm

Dunkatidunk...Dunkatidunk
Blodet svallar, sväller upp
Fyller mig
med känslor
Jag svävar

D..u..n..k..--------
Svag, men lugn
redo
Ljus
Frid




Fri vers av Patrik Valler
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-05-31 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Valler
Patrik Valler