Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Religiös eller inte

Vad spelar det för roll
vad man tror på till slut
det blir ändå som det blir

En del tror
att det finns många Gudar

Och kanske finns det det
men ändå en Gud
som råder
över alla dem andra

Och vad spelar det för roll
det blir ändå som det blir
sen och ingen.. ingen vet




Övriga genrer av innakarin
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-07 14:39



Bookmark and Share


    Anna Ahlborg
Det finns många universum därute och vi lever blott i ett enda av dem nu...
2018-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag var själv ateist.
Observera - imperfektum.
2018-01-07

  Svante
Och så är vi många som menar att det inte finns någon gud alls. I vilket fall som helst så får vi göra det bästa av vårt enda liv som vi lever här.
2018-01-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag vet.
Jag har mött Gud.
Take it or leave it.
Det finns bara en Gud. Hans namn är Jesus.
Och jag är inte religiös - jag är kristen.
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin