Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är en sjö


Sjön min vän

du är
som jag

stilla

ibland stormig och vild

Följer årstiderna

Djupt där inne
lugn
och fridfull
men ändå
full av liv

den föränderliga ytan
vågorna
talar
uttrycker
vad som är

berättar för andra
vad som väntar





Övriga genrer av innakarin
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-22 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin