Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårast är nu

Hur får man nya krafter
till genomtänkta beslut
när man styr sitt liv med oro
och rädsla
Och någonting mer

Aktivt deltagande i livet...
Gynna dagar...

Var går gränsen
under de svåraste prövningarna

Hur finner man andlighet
i allt detta
Andlighet som minskar ångesten




Fri vers av innakarin
Läst 171 gånger
Publicerad 2018-01-20 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin