Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara som det egentligen är


Omöjligt att abdikera en obefintlig tron - aldrig vart kung

Hej hallå vad händer ?
Vad gör du här
Klart jag är glad att se dig
Men lite överraskad sådär

Jag trodde inte vi snackade
Måste vart ett decennium sist
Fast vi ses ju på Facebook
Och vi vet hur vi levt

Jag är dig innerligt tacksam
Du har visat mig många knep
Jag har just släppt puberteten
Så ge mig lite tid så kommer jag me’

Jag borde skickat ett vykort
Men jag vet inte exakt varviga vart
Nu är jag här för att stanna
Drömmen om lycka blev sann

Den egen jag visste
Att du var sann

Jag säger inte att att vi känt varandra bra
Men sakerna du sa dom plockade jag
Upp och tog med mig

Sanning och konsekvens
Du kan ju börja nu att skryta med din intelligens
Lek inte med mig
Jag tror att du vet
Men glider man med stil
Gäller ödmjukhet

Tack för kompassen
Hoppas du vunnits första platsen min
Det vore konstig annars min vän
Jag lovar att källförteckning ditt namn
För jag tror du kan tolkas som ubermench annars

Lev som du lär
Så ka jag Leva som sig bör
Vi är byggda för förändring
Du vet ju själv har hag hört

Nu säger vi så se om 10 år
Förhoppningsvis på ett helt annat plan
Jag ska göra det nu för allt som är värt
Jag hatar att lägga mig men jag är inte till besvär
I onödan längre
Nu när jag och verkligheten blivit vänner




Fri vers av Mr Inkognito
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-27 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito