Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistor som bär

För en stund sedan
när vinden ven mellan rummet och köket
kom jag på att jag kände mig lycklig
Jag blev glad




Fri vers av innakarin
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-01 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin