Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetens under

Jag blev aldrig riktigt olycklig
för det kryllade ju av män
när jag var ung

Och mina piller fungerade så bra
dom som doktorn ville att jag skulle ta
för att jag blivit illa behandlad som barn

Tills en dag
då jag fick ett maniskt utbrott
gick hem till min senaste mans fru
och sa #Hej, din man och jag är kära i varann
och vi har ett förhållande sedan ett år tillbaks.#

Hon var så rar och bjöd på te

De andra sa att jag hade blivit sjuk
tabletterna hade tagit slut

Men jag fick nya mot min maniskhet




Övriga genrer (Drama/Dialog) av innakarin
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-01 15:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ungefär som "Trubbel" med Olle Adolphson, fast tvärtom...
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin