Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om slutet inte är lyckligt så är det inte slutet


Angela

okunnighetens virus botad
du står helt naken kvar
ren fin helt underbar
antitesen förblev ej rotad

hela världen har gått under
aska och glöd vart man ser
ser på dig och vill ha mer
många otroligt fina stunder

vi vet inte ens vad vi vill ha
tvivlets orm lurar med frukt
innerst vill vi bara må bra
vi som utstått spä och tukt

kan vi laga våra trasiga maskiner
finns det någon framtid utan aska
går det att starta våra el- turbiner
kommer vi bara i ekorrhjul traska

rädslorna äter lever av din kropp
du stänger dem inne vill inte störa
de frodas och festar från tå till topp
du vill inte jag dina problem ska röra

det behöver bli ett oss av vi två
nyttja våra styrkor enat
tillsammans blir vi stora inte små
samtalet våra själar renat

men ska vi kunna våga tro
rädslorna har börjat fästa
hoppet måste kunna få gro
tillsammans är vi de bästa

vi tror på evig kärlek och hopp
skyldiga vår tro att vara ärliga
därför är det inte slutet stopp
många dagar är kvar härliga




Fri vers (Fri form) av Casca
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-08 10:33



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
hoppfull och betydelserik denna fina text
du skriver bra med mycket under ytan
<3
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Casca